Numele tau
Numele site-ul tau
Adresa de email
Adresa site-ului tau
Scurta descriere a site-ului
Linkul unde putem vedea linkul spre
light-bikes.ro
Image Verification
captcha

Please enter the text from the image:

[ Refresh Image ] [ What’s This? ]


Alege unul din bannerele de mai jos si copiaza codul html:

Banner 120 x 120. Copiaza codul de mai jos:

Banner 150 x 150. Copiaza codul de mai jos:

Banner 468 x 60. Copiaza codul de mai jos:

Banner 728 x 90. Copiaza codul de mai jos:


Ce este link exchange?

Este acel lucru cand doua site-uri au linkuri unul spre celalalt. Astfel ca traficul poate creste pentru fiecare din noi. Ai cumva un site care are legatura cu bicicletele? Foarte bine, hai sa facem un link exchange.

Cum faci link exchange?

Pentru a face link exchange, trebuie sa iti pui unul din logourile noastre la tine pe site, cand vedem linkul pe site-ul tau, noi la randul nostru vom adauga linkul tau pe site-ul nostru. Iar cu un sistem de trafic gratuit poti observa ca vizitele pe site-ul tau vor creste simtitor.

Linkuri permanente

Avem o pagina de linkuri, unde se va afla si site-ul tau tot timpul, astfel ca linkul spre site-ul tau va aparea pe acea pagina tot timpul

Termene si conditii

Toate aceste lucruri sunt facute voluntar. Ne rezervam dreptul de a alege cu cine facem link exchange si vom exclude orice site care nu are legatura cu bicicleta, fara sa anuntam proprietarul inainte. De obicei anuntam inainte sa facem acest lucru, sau nu il vom include din start. Esti responsabil pentru continutul site-ului tau si nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru orice daune indirecte (cu sau fara pierdere de informatii sau profit), avand un link exchange cu noi.

Modificari

Toate conditiile de mai sus pot fi modificate, fara o notificare prealabila, dar orice modificare nou aparuta va fi postata pe site-ul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.