Este tot mai la moda ca la sosea cam toata lumea sa se uite sau chiar sa-si cumpere roti de sosea de carbon, eventual cu un profil cat mai inalt.

De ce? am intrebat si noi de multe ori. Raspunsul lor te baga oarecum in ceata: arata misto bicicleta la poze. De parca totul se invarte in jurul social media. Dar nu-si pun problema de ce la un vant lateral le e greu sa tina bicicleta pe drum sau cand de la franarea indelungata franele pe janta sa nu mai faca fata (aici ne referim tot la jantele de carbon).

Cati dintre voi mai stiu de rotile “clasice” de sosea, care nu erau foarte inalte dar in schimb erau foarte tolerante la orice drum, oricat de rau era el. Sau chiar si la ciclocross, ramura care de vreo 2 ani a “inflorit” si la noi datorita unor oameni foarte pasionati si muncitori.

Cei de la Cycle Master au creat un set de roti custom care sa aduca beneficiile acelor roti la standardele moderne de azi.

Si au reusit cu brio. Butuci Tune Mig / Mag, spite Sapim D-Light, nipluri Sapim DoubleSquare Alu, jante Ryde Trace R20 / R20 OS, la o greutate totala de 1394 grame / set.

Roata fata, cu 24 de gauri a fost spitata radial iar cea spate, cu 28 de gauri spitata in trei avand astfel un raport foarte bun intre rigiditatea laterala, transferul de putere, greutate si rezistenta. Jantele Ryde au o latime interioara de 17.5mm si sunt tubeless ready, facandu-le ideale pentru anvelope de la 21 la 32mm latime. In plus rotile vin gata montate cu fond de janta Tune Tubeless tape, au spite de rezerva si poate fi aleasa o caseta Shimano HG11 sau Campagnolo.

Au fost construite manual, pentru a beneficia de maximul de calitate. Verificate individual cu tensiomentru de spite, astfel incat tensiunea sa fie distribuita uniform si egal.

Totodata rotile au o limita de greutate la 110 kg (rider+echipament) ceea ce le fac mai mult decat potrivite pentru marea majoritate dintre noi.

Le gasiti in editie limitata direct la ei pe site, cu livrare imediata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.