Foarte putini dintre noi avem un telefon rezistent la ploaie, apa sau murdarie. Mai ales cand pedalam. GripGrab Cycling Wallet e raspunsul pentru cei care nu au un telefon cu caracteristicile de mai sus. Partea transparenta din spate iti da voie sa faci poze cu telefonul fara al mai scoate din husa, Nu are rost sa mentionam ca e compatibil cu ecranele tactile. Inauntru exista un buzunar pentru a lua cu tine un card, niste bani, eventual alte chesti marunte.

Rezistenta la apa e de tipul IPX4 adica rezista la apa, atata timp cat nu e scufundata de tot. Fermoarul de calitate YKK ii asigura o durabilitate foarte buna.

In ultimele luni am reusit sa o testam in toate conditiile meteo in cadrul mai multor activitati exterioare si putem sa ii confirmam calitatile. Protejeaza bine telefonul destul de bine chiar si in cazul in care il scapi pe jos. E compatibil cu foarte multe modele dar trebuie luat in calcul ca intra un telefon de dimensiuni maxime: 158.2mm x 77.9mm. De asememenea au un model compatibil cu iPhone 6/7 plus.

Pretul recomandat de vanzare este de 39 de euro, poate fi gasita pe site-ul oficial GripGrab.com sau in tara la CycleMaster.ro

Photo/text: Vlad Sabau, chief editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.