De cate ori nu vi s-a intamplat ca toamna, iarna sau primavara sa va udati la picioare?

GripGrab a lucrat intens la aspectul asta si astfel ca au iesit pe piata cu o pereche de sosete: Waterproof Merino Thermal. Este vorba de un model de sosete complet protejate de apa, calduroase si comfortabile, concepute pentru zilele reci si foarte ude. Lana merino ofera comfort, respirabilitate dar si izolare termica transformand aceste sosete in accesoriul ideal pentru zilele cele mai ude.

Atat calcaiul cat si varful degetelor sunt intarite cu fibre speciale de nylon pentru o durabilitate marita. Totusi, tineti minte, ca aceste sosete sunt rezistente la apa, dar aceasta va patrunde in interiorul lor daca vor fi scufundate de tot.

Au fost testate in diferite conditii meteo, dar cu siguranta cele mai extreme au fost la Lunca Timisului CX, unde zapada a fost pana sub genunchi iar purtarea unor huse de papuci era imposibila, avand in vedere ca se alerga cam 75% din traseu. Surprinderea a fost mare sa observam ca picioarele au ramas uscate si calde. Apoi pentru a ne convinge ca sunt 100% rezistente la apa am incercat la dus unde am udat picioarele pana la glezna. Nici urma de apa in sosete.

Pana la urma credem cu tarie ca sunt sosetele ideale pentru sezonul rece, in zilele ude, dar si pentru cursele de CX si nu numai cand vrei sa iti protejezi picioarele si sa nu ai grija lor.

Pretul recomandat de vanzare este de 50€ si pot fi gasite la CycleMaster.ro (dealerul GripGrab in Romania) sau direct pe site-ul GripGrab.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.