fabric_cageless (5)

Bidoanele Fabric Cageless au fost lansate de vreo doi ani si au fost vazute atat la XC cat si la Enduro sau sosea.

Le-am testat pentru voi si speram sa va raspundem intrebarilor.

Practic bidoanele au in mare aceeasi forma, mai difera materialul suportului sau forma acestuia. Fabric au gandit putin “outside the box” si au venit cu un sistem nou. Acesta are atat avantaje cat si avantaje. Dar sa incepem cu prezentarea efectiva a bidonului Fabric Cageless.

Exista mai multe tipuri de bidon: cel de 600ml, pe care l-am testat si noi, unul de 750ml, unul termoizolant de 525ml, un alt model dedicat pentru scule si piese de schimb, si inca doua pentru suportii traditionali de bicicleta.

Fabric Cageless, pe langa bidon vine cu doua prinderi pentru cadru. Bidonul este in asa fel construit incat sa intre (mai greu) in acele prinderi. Partea faina e ca nu mai ai un suport care sa “strice” aspectul bicicletei. Pe langa asta e un sistem foarte usor. Dar partea nasoala e faptul ca nu poti folosi alte bidoane in afara de cele de la Fabric. Pana aici totul tine de gusturile fiecaruia. Oricum pretul unui sistem identic celui testat de noi este 65 de lei si poate fi comandat si de la CycleMaster.ro.

Noi l-am testat atat pe sosea cat si pe offroad si nu am reusit sa pierdem bidonul. Introducerea sau scoaterea bidonului din prinderi necesita ceva mai multa forta dar este foarte intuitiva. Totusi poate fi mai dificila pe un traseu care nu este drept ca in palma, insa cu exercitiu poate devine usor.

Este un produs inovativ, dupa cum am spus, de calitate, insa tine mult de gustul fiecaruia. Ori il iubesti, ori il urasti. Nu prea exista cale de mijloc. Insa pentru 65 de lei, daca nu il are deja un prieten, il poti incerca. Vei avea o experienta cel putin … noua.

foto si text: Vlad Sabau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.