nov16_limitededition_2x1-ratio-1600×740

In acesta luna, noiembrie 2016, in toiul sezonului de ciclocross Enve a lansat o editie special a rotilor CX Tubular. Mai precis Enve au colaborat cu prietenii lor Austrieci de la Brillibrilliant/Unicorn

Mai precis e vorba de un pachet format dintr-un set de roti cu stickere speciale #BBURD, doua bidoane, un combinezon cu acelasi design, o sapca si o husa de roti.

Rotile sunt construite cu niste jante Enve CX Tubular si butuci Chris King ceramici cu ax 12×100 si 12×142 cu caseta Shimano. Jantele sunt evident din carbon, cu o latime de 21mm, adancime de 31mm avand o greutate de 1325 de grame / set si cel mai bine merg cu anvelope de 33 de mm. Totul la un pret de $2620.

Sunt ideale pentru Cyclocross, mai precis pentru cei care cauta roti usoare, rigide, late si durabile. Combinezonul se potriveste cu stickerele de pe roti. Cei de la Enve admira comunitatea celor care practica aceasta ramura de aceea au creat aceste jante speciale.

Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala Enve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.