vla_8658

Asta e primul bike care-l prezentam de la Eurobike. E vorba de bicicleta cu care Nino Schurter a castigat cursa Jocurilor Olimpice de la Rio, intr-o cursa dramatica in care Jaroslav Kulhavy nu a reusit sa se tina de el iar Julien Absalon, Peter Sagan sau Marco Aurelio Fontana nu au reusit sa ia o medalie.

In foarte mare parte este o bicicleta de serie dar care are cateva lucuri custom cum ar fi vopseaua de pe cadru si de pe alte componente.

Este vorba de un Scott Spark de 2017. Acesta are un nou concept de linkuri si un soc spate cu un volum de aer mai mare. Atat socul cat si furca sunt DT Swiss, dar furca are niste garnituri SKF, concepute pentru o frictiune mai mica si o functionalitate mai buna si nu neaparat durabilitate, din ceea ce am discutat cu cei de la Scott.

Transmisia este deja cunoscuta Sram XX1 Eagle cu pinioane 11-50 si o placa de 38 de dinti daca bine am retinut. Franele sunt Avid Level Ultimate. Rotile sunt DT Swiss XMC 1200 si cauciucuri Maxxis Aspen. Dupa etapa de Cupa Mondiala din Franta din acest an Nino nu a mai concurat cu deja faimoasele gume tubulare Dugast. Cockpitul este Ritchey WCS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.