tune_kommvor_01

Cei pasionati de piese usoare cu siguranta au auzit de Tune si de saua lor Komm-Vor. Nemtii au lansat de aproximativ doi ani si un model in doua culori denumit Bicolor. Este vorba de aceeasi sa, dar au pus o piele din doua culori in loc de una pentru un aspect mai indraznet pentru a se asorta cu bike-ul utilizatorului sau pur si simplu sa iasa in evidenta. Exista o multitudine de variante de culori si din ce au spus cei de la Tune se pot face si alte combinatii.

Aceasta recenzie in mare este o combinatie doi-in-unu pentru ca asa avem ocazia sa va povestim si despre modificarile aduse Komm-Vor-ului.

Partea din spate primeste o intaritura pentru a rezista mai bine in cazul unor impacte directe sau laterale. Sinele sunt putin modificate avand niste proeminente atat in fata cat si in spate, ca si niste delimitatoare in scopul protejarii partii mai fragile a acestora si pentru a ajuta rider-ul sa o regleze mai usor.

Toate acestea au ca scop imbunatatirea rezistentei, durabilitatii si o mai usoara utilizare si experienta a utilizatorilor. Intaritura din spate face saua mai rezistenta, putin ii modifica si „comportamentul”, dar nu afecteaza deloc ceea ce inseamna comfortul acestei sei.

De asemenea nici faptul ca bucatile de piele care sunt cusute intre ele nu se simt atunci cand esti in sa pastrandu-si proprietatile „Komm-Vor-tului” care au definit acest produs. Nici dupa ture de +4 ore nu s-au simtit puncte de presiune.

Fiindca e vorba de una dintre legaturile voastre cu bicicleta, consideram ca e important sa va simtiti bine, orice sa ati avea si sa va fie comfortabila indiferent de disciplina, durata sau intensitatea iesirii voastre.

In acest sens, cei care importa si distribuie Tune in Romania, Cycle Master, au un program prin care cei care vor sa-si achizitioneze o astfel de sa o pot testa in prealabil in baza unor conditii de bun simt.

Ca si concluzie putem spune de Tune Komm-Vor Bicolor nu doar ca este o sa faina, usoara si usor asortabila pe orice bike dar mai ales comoda, asa ca poate fi o alegere mai mult decat interesanta.

Greutate:

Pret recomandat: 895 lei pentru varianta simpla si 1150 lei pentru bicolor

Importator: Cycle Master, disponibila si la magazinele partenere din stoc sau la comanda.

 

a

2 thoughts on “Test: Tune Komm-Vor Bicolor

  1. Brcz

    Ce latime are saua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.