_68952699_150201724

Acum, ca mai sunt putine zile pana la probele de XCO de la Rio, ar fi interesant sa ne aducem aminte ce-a fost acum 4 ani la Jocurile Olimpice de la Londra.

Dupa un start rapid, au ramas un grup de 5 oameni: Schurter, Kulhavy, Fontana, Stander si Hermida. La o ora de la inceperea cursei grupul se restrange la primii trei ante mentionati. In ultima tura lui Fontana i se rupe tija de sa, Kulhavy castiga in fata lui Schurter la sprint, iar Fontana vine pe 3. Hermida termina pe 4 iar Stander pe 5.

Intre timp s-au schimbat multe lucruri, de la tehnica bicicletelor pana la absenta unora dintre acestia, Burry fiind lovit de o masina si decedand in timpul unui antrenament. Schurter domina Cupele Mondiale dar sa nu-l uitam nici pe Absalon care in acest sezon a avut niste curse fantastice.

Totul insa se rezuma la o singura cursa. Traseul va avea acealsi stil “artificial” putin SF pentu cursele de mtb. Sambata 20 August va fi cursa de fete iar duminica 21 august, in ultima zi a intrecerilor Olimpice de la Rio vor concura baietii.

Pentru cei care vor sa revada cursa de la londa de baieti o gasesc AICI, iar cea a fetelor AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.