absoluteblack_30t_104bcd_oval_chainring1

Absolute Black a anuntat ca a pregatit o noua placa ovala de 30 de dinti. Asta nu e o surpriza foarte mare mai ales pentru cei care au angrenaje spiderless (Sram, Cannondale, Race Face) dar pentru cele cu BCD de 104mm e cu totul neasteptat. Testam si noi de ceva timp placile ovale asa ca vom veni cu o recenzie intr-un timp scurt.

Pana atunci va povestim toate detaliile importante despre noul produs.

Cea de 32 Ovala a fost cea mai mica care au produs-o pana acum pentru ca nu aveau alta solutie pentru suruburile M8 cu care era prinsa de angrenaj.

Dar fiindca 30 este o dimensiune foarte populara s-a incercat si s-a gasit o solutie abordabila. Cele doua suruburi aproape de cea mai intalta parte a placii folosesc in continuare suruburi standard M8 iar celelalte doua au o prindere excentrica M5, frezata in cadru, doua suruburi speciale si distantiere care sa intre in bratul de angrenaj pentru a se potrivi perfect cu diametrul de 104mm.

Unghiul de ovalitate este similar cu cel a placii spiderless de 30 asa ca nu va fi afectata deloc performanta.

Placa va fi livrata incepand cu sfarsitul lunii septembrie a acestui an iar in pachet pe langa placa veti gasi 2 suruburi M8 de aluminiu, 2 suruburi M5 de otel si doua distanteire pentru suruburile M5 antementionate.

Greutatea placii va fi de 36 de grame iar a suruburilor de prindere de 7 grame.

Pretul recomandat de vanzare va fi de 299 de lei si va putea fi gasita la Cycle Master, care de altfel este importatorul oficial Absolute Black in Romania precum si la magazinele partenere.

Mai jos gasiti si un filmulet care sa va ajute in montarea acestei placi:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.