reverb_new_combo

Rock Shox Reverb este cea mai cunoscuta tija de sa reglabila, telescopica sau cum vreti s-o numiti de pe piata. Insa aici discutam de noul model. Nu va lasati pacaliti de aspectul asemanator caci interiorul a fost reproiectat.

Dar sa o luam cu inceputul. A fost introdus un nou piston „floating” de la SKF, care imbunatateste perfromanta in orice conditii, apar doua lungimi de cursa noi, 150 si 170mm pentru toate diametrele (30.9, 31.6 si 34.9) si noi lungimi ale tijei in functie de cursa.

Lungimile vor fi urmatoarele: 340mm, 390mm, 400mm si 480mm. Maneta de pe ghidon va avea reglajul vitezei de revenire ca si pana acum compatibila cu MatchMaker X. Greutatea tijei incepe cu 560gr pentru modelul Stealth, cu cablu ascuns si 520gr cu cablu exterior, ambele de 30.9 x 340mm cu travel de 100mm, maneta si cablu de 1300mm.

Varianta cu cablu extern va fi disponibila doar cu travel de 100 si 125mm, care de altfel e arhisuficienta in cele mai multe cazuri.

Preturile vor varia intre 400 si 470 de euro in functie de model.

In galeria de mai jos puteti vedea si cateva imagini de pe linia de productie.

Foto: Sram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.