sks_04

Nemtii se tin in general de lucruri bune, SKS nu face exeptie de la acest lucru. Desi sunt cunoscuti in general pentru pompele si aparatorile de noroi de foarte buna calitate nu de mult au intrat pe piata si cu un suport de bidon de carbon.

Desi ei declara ca are 31 de grame, cel primit pentru test are doar 23. Asta ar fi primu plus.

Dupa cum am fost obisnuiti nu fac rabat de la calitate. Suportul are o constructie solida si totusi suficient de flexibila pentru a permite orice bidon de 500 sau 750 ml sa intre fara probleme. Este livrat evident cu niste suruburi de fixare in caz ca voi nu aveti altele.

L-am testat intensiv in ultimele saptamani atat pe sosea (mai bune si mai rele) cat si pe offoad de la XC pana la trasee de all mountain ceva mai valurite si care te scutura.

Nu am avut nici o problema cu el, nu am pierdut nici un bidon, in schimb cand bidonul este murdar lacul protector al suportului se poate zgaria relativ usor. Asta nu e neaparat un minus pentru ca e intalnit in cazul oricarui suport.

Pretul recomandat este de 35 de euro, ar poate fi gasit ceva mai ieftin daca cautati bine.

Noi il recomandam oricui cu drag, care vrea ceva usor dar totusi ieftin pe bike.

 

Foto: Simona Sabau

Text: Vlad Sabau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.