IMG_4086

Cratoni este o firma nemteasca specializata in casti si ochelari. Istoria ei e lunga si de la inceput s-au axat pe produse foarte calitative. Avand in vedere faptul ca probele de Enduro dar si All Mountain-ul in generala capata o popularitate tot mai mare, Cratoni a conceput si a lansat pentru 2015 un nou model denumit: AllTrack.

Astfel se atinge o noua limita, acest model oferind lucruri care se regasesc in mai multe modele. Pe langa faptul ca are doar 320 de grame, vine in mai multe culori vii dar si in 2 marimi S/M (54-58cm) si M/L (58-59cm) ofera un comfort sporit fara a afecta factorul de protectie.

Astfel casca este un cockpit multifunctional: este compatibila cu ochelari tip google, folositi pana acum in probele gravitationale si adusi si la Enduro (fara castile full-face insa) dar fara cel mai bun fitting pana acum, asta in mare parte prinderii si formei din spate dar si datorita cozorocului care se poate ridica. De asemenea se pot monta camerele portabile. Are si materiale refelctorizante pentru a fi mai vizibil dar si un mecanism de strangere a castii pentru a se potrivi fiecaruia dintre voi.

Credem ca este o casca foarte buna pentru cei care cauta comfort si protectie sporita.

Text: Vlad Sabau

Foto: Cratoni

foto: Cratoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.