XX1 a aparut din dorinta celor de la Sram de a face transmisia mai simpla, mai usoara, mai eficace si mai durabila. Transmisia 1X este utilizata de campioni mondiali, europeni, olimpici sau nationali, dar si de rideri entuziasti, ceea ce rezulta ca e o optiune buna indiferent de nivel.

Acum Sram introduce pe piata XX1 pe negru, mai precis angrenajul, schimbatorul spate si maneta de schimbator. Aceasta noua optiune de culoare cu siguranta va naste niste biciclete de un aspect beton (mai ales daca vor fi combinate cu pinioanele X01).

De asemenea au fost lansate doua mici produse, care le putem considera accesorii, dar care cu siguranta vor fi apreciate. Capacul pentru cadrele care au sistem de schimbator fata direct mount high clamp, pentru a acoperi golul lasat si este dedicata celor care trec la o transmisie 1x. Este fabricata din aluminiu la CNC. Pretul acesteia recomandat de vanzare va fi de 15 euro.

Celalalt produs despre care vrem sa va povestim sunt protectiile pentru bratele de angrenaj. Chiar daca angrenajele sunt rezistente, lovirea lor de anumite obstacole e inevitabila si cu timpul acestea se zgarie. Protectiile sunt bune pentru orice tip de aplicatie, de la XC la enduro sau DH, chiar si la cyclocross. Acestea vor avea un pret recomandat de vanzare de 10 euro, infirm comparativ cu pretul unui angrenaj de carbon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.