Stiti prea bine ca Sram nu avea nici un produs specific care sa concureze cu Shimano Saint. Chiar daca grupurile Sram functionau foarte bine si la DH, americanii s-au pus pe treaba si uite ce a iesit. Aceste au fost testate incepand cu vara anului trecut si noi v-am tinut la curent, dovada fiind aceasta prezentare.

Vom face doar o scurta prezentare, fiindca exista deja un filmulet de prezentare unde absolut totul e specificat in detaliu.

Angrenajul Sram X01 DH – BB30 sau GXP cu placi X-Sync de 30, 32, 34, 36 sau 38 si BCD de 94mm. Special conceput pentru o singura placa.

Pinioane Sram XG-795 X01 DH – pentru casete XD (deja cunoscute de la XX1 sau X01), cu 7 pinioane avand urmatoarea combinatie: 10-12-14-16-18-21-24. Acestea au un raport mult mai bun decat pinioanele de sosea folosite pana acum la downhill

Schimbator spate Sram X01 DH – tehnologie imprumutata de la XX1 si X01, adaptata pentru cele 7 pinioane mentionate mai sus.

Maneta de schimbator Sram X01 DH trigger shifter – special conceputa pentru schimbator.

Lantul Sram PC-XX1 – acelasi lant folosit si la XX1 si la X01. Punct.

Nu uitam sa va mentionam ca acelasi grup va fi disponibil si pentru 10 viteze, diferenta fiind la pinioane ca vor avea caseta standard si pinionul cel mai mic e de 10. De asemenea pentru 10 viteze va fi disponibila si maneta de schimbator tip gripshift.

Acestea vor fi disponibile incepand cu luna aprilie a acestui an

Va atasam mai jos niste detalii legate de tehnologiile folosite, greutati, preturi, fotografii ale noilor produse precum si doua filmulete de prezentare mai mult decat concludente.

Foto, info si video via SRAM

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.