Am reusit sa intram in posesia unor documente, care in mod normal nu ar trebui sa fie pe internet.

Referitor la noile produse se pare ca producatorul Japonez va introduce si angrenajul cu o singura placa (30, 32,34 sau 36), pe langa cele cu doua(24-34, 26-36, 28-38) si trei placi(22-30-40). Noi credem ca in cazul angrenajului cu doua foi, combinatiile de placi sunt total nefericite ori fiind placa mica prea mare, ori fiind placa mare prea mica. Avand in vedere si combinatia angrenajului cu 3 placi, Shimano modifica BCD-ul (cum a facut si cu XTR 960) fapt care va atrage un val de critici. Pentru angrenajul cu o placa interesant ar fi daca va folosi un chain-guide sau nu, precum in cazul XX1.

De asemenea se pare ca va fi introdus un set 11 pinioane (11-40). Avand in vedere ca se incepe cu pinionul de 11, suntem aproape 100% convinsi ca va fi folosita o caseta standard.

O ultima noutate ar fi introducerea tehnlogoliei Di2, ceea ce n-ar fi o stire bomba, dar cu siguranta ar fi o noutate. Asteptam cu interes detaliile oficiale sa vedem exact pozitia Shimano. De asemenea suntem curiosi si de preturi.

Inca nu stim data lansarii produselor sau disponibilitatea lor, dar probabil va fi facuta in cadrul festivalului Sea Otter sau Eurobike.

sursa: http://light-bikes.fr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.