De fiecare data la Eurobike ne face o deosebita placere sa ne oprim la standul Continental pentru a admira noutatile.

Fiindca la noi in tara 29erul prinde tot mai bine, ne-am gandit sa vedem ce-au mai scos nemtii pentru aceasta sectiune.

S-au adaptat bine, spunem noi si doua dintre anvelopele care lipseau sunt disponibile acum si pentru “rotile mari”. Pentru zilele uscate, cu poteci curate, sau curse rapid va fi disponibil Speed King, despre care noi v-am mai povestit. Acesta va fi disponibil in varianta Race Sport 2.2 avand o carcasa similara Race King-ului. ¬†Acesta are o greutate de numai 465 de grame.

Cealalta noutate este Mud King, care pana acum era disponibil doar pentru rotile de 26″ iar acum varianta 29er cu o latime de 1.8, fiind ideal pentru zilele sau cursele noroioase dar poate si iarna pe zapada? ¬†Acesta vine cu o carcasa ProTection si cu o greutate de 770 grame.

Pentru cealalta dimensiune de roti, 27.5 sau 650b cei de la Continental vor avea cele mai cunoscute anvelope a lor si cele mai cunoscute dimensiu si carcase: Race King, X-King , Mountain King si Rubber Queen, toate in variantele 2.2 si 2.4.

Trecem dintr-o extrama in alta si anume ciclocross.

Aici nemtii ne propun mai multe variante: Cyclcross Mountain, care are un profil adaptat dupa Mountain King, CycloXKing, aici credem ca stiti dupa cine s-au inspirat si Cyclocross Race, o anvelopa cu profilul Race King-ului.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul Continental.

Importator in Romania: Maros Bike

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.