In cele ce urmeaza va prezentam Cannondale-ul Scalpel cu care Manuel Fumic a participat la faimoasa cursa pe etape din Africa de Sud – Absa Cape Epic, alaturi de coechipierul sau Marco Aurelio Fontana.

Este singura cursa unde au ales sa concureze anul acesta pe un Scalpel pentru a avea parte de confort pe durata celor 7 etape care au insumat o lungime totala de 709km si cei 15950m diferenta de nivel.

Cadrul a fost unul “stock”, furca de carbon Lefty optimizata de 88+, socul spate este un Rock Shox Monarch XX.

Transmisia folosita a fost una 2×10, pentru a avea un raport indiferent de conditiile intalnite pe traseu. Angrenajul a fost un Cannondale Hollowgram SiSL cu placi 26-39. Pinioanele erau XX (11-36) combinate cu un set de manete XX, schimbator fata XX si schimbator spate X.0 Type2. Tija de sa si ghidonul sunt FSA K-Force, saua este un Prologo Evo X8 TR, frane Avid XX World Cup.

Rotile sunt formate din butuci DT 240S, jante Enve Carbon 29XC combinate cu o pereche de cauciucuri Schwalbe Racing Ralph.

Manuel Fumic si Marco Fontana au terminat cursa pe locul 5 la general si isi doresc sa mai repete experienta din Africa de Sud, declarand ca este o cursa de pregatire foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.