Falkenjagd este o firma specializata in cadre de titan, ceva mai selecta. La Eurobike Tune a construit o bicicleta de sosea care la bazare are un model Aristos RS. Dupa cum am precizat cadrul era din titan, cu ax de spate X12 iar furca avand ax de 15mm. Greutatea completa este de 7.4 kg, lucru demn de admirat avand in vedere ca este echipata cu noul grup Sram Red22 cu discuri hidraulice, care sunt ceva mai grele decat franele clasice pe janta.

In rest, piesele sunt Tune, acestea fiind produse (mai precis primind o culoare polished silver) special pentru show. Pipa este un Geiles Teil 4.0, tija de sa Starkes Stuck, strangatorul de tija de sa Schraubwurger, suport de bidon Wassertrager Uni, strangatoare de roti DCx12 si DC15, sa  Komm-Vor Bicolor si angrenaj Smart Foot. Rotile sunt o combinatie nemaintalnita pana acum formata din butucii Prince si Princess Skyline, spite Sapim CX-Super si jante Tune de carbon.

Voi ce parere aveti despre bike?

Tinem sa va reamintim ca piesele Tune sunt disponibile in Romania prin Cyclemaster.ro si distribuitorii autorizati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.