Ashima nu mai are nevoie de nici o prezentare asa ca trecem direct la subiect.

Pentru 2014 a pregatit mai multe noutati:

– Discul AiNeon va fi disponibil si in 140mm, in special datorita cererii pentru bicicletele de Cross Country si Cyclocross. De asemenea pentru conditiile dificile cu noroi si apa AiNeon va fi disponibil si fara “cut-out”-urile standard, pentru a salva din durata de viata a placutelor dar pentru a mentine o greutate cat mai scazuta si o forta de franare cat mai mare

– Vor fi produse placute cu radiator pentru franele PCB, Pathfinder dar vor fi compatibile si cu unele modele Shimano. Acestea vor fi din aluminiu dar cu un scut termic pentru a evita “fading-ul”

– Intr-un final dupa mai multe teste si imbunatatiri vor fi lansate franele Pathfinder, care vor avea pistoane supradimensionate si maneta care va actiona in doi timpi (two stage cylinder).

– Nu in ultimul rand vor fi disponibile discuri “Flo-tor” a caror suprafata de franare va fi identica cu a binecunoscutelor AiRotor, dar vor beneficia de rigiditatea si toate celelalte caracteristici ale celor “floating”

Revenim si cu alte noutati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.