Din noutatile pregatite de Tune, care vor putea fi vazute la Eurobike va fi prezentat un angrenaj de carbon.
Practic toate aceste lucruri au evoluat foarte mult, si cu toate astea ii lipseste momentan numele. Noul angrenaj de carbon, “hollow” in interior, va avea toate caracteristicile de la “Smart Foot” . Fibrele vor fi aranjate in asa fel inca bratele sa fie rigide si toate puterea din pedala sa ajunga la roata. Testele initiale arata ca raportul STW-ul (“stiffness to weight”) este unul incredibil la o greutate de aproximativ 360 de grame (bratele, axul, spider XX1 si suruburi). Evident a fost implementat si sistemul “Smart Spidle System” fiind unul care se potriveste cu aproape toate cadrele existente in acest moment pe piata.
In poza angrenajul apare cu noul spider XX1 (Ø76) fiind disponibile mai multe dimensiuni de placi (30/ 32/ 34/ 36/ 38).
De asemenea franele Kill Hill au primit niste upgrade-ul cu care va vom tine la current.
Tot dupa Eurobike pipa Geiles Teil 4.0 va fi disponibila si cu un unghi de 17°, special concepute pentru ca bicicletele 29er sa isi mentina o pozitie si un centru de greutate jos. Va fi produsa doar pentru ghidoane “oversize” si va veni in mai multe lungimi: 60/ 85/ 95/ 110/ 120mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.