Dupa o perioada de pauza revenim cu un test, insa promitem sa venim foarte curand si cu altele.

Azi va povestim despre un suport de bidon care pe noi nu doar ca ne-a fascinat ci pur si simplu ne-a lasat cu gura cascata. Il testam de 5 luni de zile (din martie 2013) si nu avem decat cuvinte de lauda.

Este vorba de cel mai nou model de la Tune, mai precis Wassertrager UNI. Desi este putin mai greu decat cele spuse de producator, 19 grame fata de 16, calitatea lui ne face sa uitam de acest detaliu. Este fabricat in Germania si este livrat cu suruburi de aluminiu pentru prindere. De asemenea la pachet vine un bidon de 0.5 sau 0.75L la alegere.

L-am testat in toate conditiile posibile, pe sosea, offroad, ploaie, soare. Denumirea UNI vine de la universal, adica poate fi folosit orice fel de bidon. Noi am incercat si bidonul Tune, dar si alte bidoane atat de 0.5 cat si de 0.75. Indiferent de traseu, chiar si unul foarte “spart” nu am reusit sa facem ca bidonul sa cada, unde alti suporti de carbon n-au facut fata.

Are un pret recomandat de 235 de lei, insa si in tara poate fi gasit la pret mai bun.

Greutatea redusa, faptul ca vine cu suruburi si bidon inclus, calitatea dar si pretul il fac un produs care noi il apreciem foarte mult si-l recomandam cu caldura oricui.

In Romania importatorul oficial Tune este CycleMaster.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.