Moda rotilor 29er se afla inca pe un trend ascendent si dupa succesul noilor anvelope Speed King, cei de la Continental se pregatesc sa lanseze noul model si in varianta 29er, evident.  Nadine Rieder de la Topeak Ergon a fost una dintre primele sportive care au testat modelul, la Campionatele Europene din Elvetia care s-au desfasurat de putin timp. Datorita profilului acesta ofera o rezistenta la inaintare foarte mica, fiind ideal pentru cursele de Eliminator unde trebuie un sprint foarte bun.

Noul Speed King va avea carcasa de la Race King, adica va fi balonat, evident de 2.2, dar va avea o rezistenta la inainte mai bun cu pana la 10%, dar ofera o aderenta mai buna decat arata profilul. Lansarea oficiala va fi facuta la Eurobike in acest an. Greutatea lui va fi de aproximativ 450-460 de grame si va fi facut in Germania, in varianta RaceSport, evident cu faimosul Black Chili Compound. Pretul recomandat de vanzare va fi 55euro.

info si fotot via bike-magazine.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.