Unul dintre cei mai renumiti producatori de discuri aftermarket din lume, Ashima se pregateste sa lanseze cateva modele noi.

Pe scurt vor fi 3 modele, toate floating, adica vor avea un carrier de aluminiu si o suprafata de franare, facuta din acealasi otel special cu care isi echipeaza toate discurile. Carrierul va avea mai multe culori disponibile: negru, rosu, albastru, auriu, dar sunt sanse sa existe si alte culori, in functie de cerere.

Nu sunt cele mai usoare rotoare facute de ei, dar au fost concepute pentru un uz mai agresiv: enduro, freeride, downhill, unde Ashima pana acest moment avea un gol, modelele lor foarte usoare avand o utilizare limitata, chiar daca raportul calitate/pret este excelent.

Greutatile vor fi incepand cu 135 de grame, in functie de model si de diametru iar diametrele disponibile vor fi: 160, 180 sau 203mm.

Va tinem la curent cu mai multe detalii in curand.

Text: Sabau Vlad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.