E oficial: Schwalbe a lansat cea mai noua si mai rapida anvelopa de mountainbike produsa de ei si anume Thunder Burt. Este conceputa special pentru trasee uscate, cantareste mai putin decat Racing Ralph si ruleaza mai “smooth” decat Furious Fred.

Practic ce au reusit nemtii sa faca? Cu noul Thunder Burt ei isi rotunjesc linia de anvelope de XC pentru uscat. Acopera “gaura” dintre Furious Fred (300gr) si Racing Ralph( aproape 500gr). La cele 400 de grame Thunder Burt se situeaza la mijlocul clasamentului, dar la rezistenta la inaintare este mai rapid decat “furiosul Fred”, dupa cum a declarat Directorul de Marketing Carsten Zahn.

Va fi un cauciuc Evolution, cu o carcasa de 127TPI si PaceStar Triple Compound. In plus va fi tubeless ready si va putea fi folosit cu orice lichid anti pana.

Designul propus de tehnicieni cu o multime de crampoane mici puse pe calea de rulare asigura viteza optima si rezistenta mica la inainte pe cand cele de pe lateral sunt mai mari si intarite astfel incat sa existe un control bun si in viraje.

Noul model va fi disponibil in magazine din Septembrie la un pret recomandat de 55 de euro in toate cele 3 dimensiuni: 26, 27.5 si 29.

 

Thunder Burt – dimensiuni si greutati.

26 x 2.10, 370 g

27.5 x 2.10, 385 g

29 x 2.10, 410 g

 

Varianta cu RaceGuard.

26 x 2.10, 450 g

29 x 2.10, 480 g

Daca mai apar alte detalii va tinem la curent.

Info si foto via: Schwalbe.

Text: Voicu Penciulescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.