Si cand spunem noutati, chiar vorbim la plural pentru ca avem mai multe chestii interesante care sa le impartasim cu voi.

Legendara furca Pike nu revine pe piata ci pur si simplu se reinventeaza. ¬†Aceasta beneficiaza e o gramada de imbunatatiri fata de vechiul model. Practic vei avea rigiditatea unui Lyric la o greutate apropiata de Revelation. Pe langa asta va fi disponibila pentru toate standardele de roti: 26, 27,5 si 29. Ca sa va faceti o idee, varianta de 26 va avea 1835 de grame ! De asemenea va avea un nou ax de 15mm, mai usor si mai reglabil. Ce e absolut fabulos, dupa parerea noastra, e noul damper numit “Charger”. Acesta va ramane consistent in performante chiar si dupa cele mai lungi si grele coborari , oferind un plus de control pe trailuri atat in varianta “open”, “pedal” dar si “lock” (RCT3). Un nou circuit al revenirii face complet sistemul furcii care multi dintre cei care au testat-o inca din fazele preliminare ale prototipului au spus ca este cea mai buna furca produsa vreodata de Rock Shox. Asa sa fie?

Mai multe puteti vedea in filmuletele de mai jos.

 

Revenim la un alt model care il putem considerat in istorie: Monarch Plus. Acesta va beneficia de niste plusuri pentru 2014: un coltrol mai bun pe orice teren, chiar si la deal. Un soc usor intr-un pachet indestructibil.

Daca e sa o luam metaforic, pe timpul iernii Monarch Plus a fost la sala si a transformat grasimea in muschi: noi butoane de reglaj, o noua locatie a valvei, in plus techonologia Solo Air va oferi acel plus de incredere in cele mai infricosatoare situatii. Va fi mai usor de setat indiferent de damperul ales: RC3 sau R, va fi disponibil in 2 culori si 5 marimi.

Tot Jeremiah Boobar va povesteste mai multe despre noul Monarch Plus in cele ce urmeaza:

Continuam cu ultimul produs dar nu si cel din urma. Reverb a devenit instant sinonimul celei mai bune tije de sa reglabile de pe piata datorita calitatilor sale.

Curand aceasta va deveni disponibila si in 34.9mm. De asemenea va avea 3 curse disponibile: 100, 125 si 150mm (doar pentru modelul Stealth), astfel incat riderul isi va gasi modelul bun indiferent de cadru sau de stilul sau. Varianta Stealth este usor de instalat si intretinut. Legatura dintre tija si cablu se face prin Connectamajig, aceasta putand fi deconectata si reconectata de mai multe ori pana sa fie nevoie de o aerisire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.