Anul trecut KCNC a lansat un nou model de role de schimbator. Acestea nu doar ca sunt mai “bling” dar sunt si mai usoare.

Sunt construite din aluminiu si conform producatorului ofera un plus de rigiditatea fata de cele standard. Asta s-ar traduce printr-o schimbare a vitezelor mai buna. Fiindca au rulmenti inchisi durata de viata ar trebui sa fie si mai mare.

Compatibilitatea este oarecum universala fiind bune cu orice tip de schimbator: Sram, Shimano sau Campa. Fiindcca se gaesc in mai multe dimensiuni de dinti: 10, 11, 12, 13 sau 15. De asemenea ca sa le puteti adapta la bike-ul vostru sau sa le scoateti in evidenta aveti de ales din mai multe culori: negru, rosu, auriu, argintiu, verde sau albastru – acestea fiind eloxate.

Cele de 11 dinti au 7.2 grame, adica jumatate din cat au rolele standard Sram si noi le vom testa, revenind curand cu parerea despre ele.

Voi le-ati incercat deja? Ce parere aveti?

Mentionam ca le puteti achizitiona de la X-Factor.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.