Am zarit de putin timp un Crumpton SL modificat de catre cei de la FairWheelBikes. Mai precis l-au facut unicat.

Hai sa va spunem mai mult despre componentele sale. Cadrul este un Crumpton care are tija de sa integrata, ceea ce de obicei nu se produce. Furca este tot de la ei. Rotile sunt formate din butuci Tune Mig / Mag, spite Sapim CX-Ray si jante Enve 6.7 tubulare. Tot de la Tune sunt pipa (Geiles Teil 4.0), angrenajul (Smart Foot), strangatoarele de roti (DC14), capacul de la tija de sa (Cappy). Ghidonul este un New Ultimate Evo.
Pe ce vrem sa punem accentul este insa saua Tune Komm-Vor, editie speciala, cu piele naturala si ghidolina care imita culoarea pielii. Saua Komm-Vor nu se gaseste in nici un magazin, dar daca doriti una identica, puteti lua legatura cu noi si va putem spune cum puteti intra in posesia unei bucati. Asadar va asigurati ca veti investi intr-o piese careia ii va creste valoare in timp.

Transmisia este Shimano DuraAce Di2 cu bateria integrata in cadru. De mentionat ca pentru reducerea greutatii, pinioanele sunt Recon din aluminiu, usoare dar fragile. Franele sunt KCNC C_Brake.

O adevarata bijuterie.

 

Foto: David Haines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.