Compania Quarq a fost fondata in 2006 si de atunci incearca sa produca Power Metere de cea mai buna calitate. In 2011 a trecut sub aripa Sram si de atunci cu ajutorul lor sportivii care folosesc acest produs au obtinut titluri importante. E indicutabil ca un Power Meter e cea mai bun unealta pentru antrenamentele riderilor atat amatori cat si profesionisti desi pretul e putin prohibitiv pentru multi dintre cei amatori.

Acum modelele Elsa 10R (RRP €1787) aduce noi lungimi de brate: de la 162,5 pana la 177,5mm, pentru a fi bun pentru orice disciplina iar si Riken 10R (RRP €1428) este modificat astfel incat sa se potriveasca si cu cadrele cu monobloc gen BB30.

Avantajul acestor produse este faptul ca ele fac diferenta intre putere si schimbatul vitezelor sau a placilor, asadar trecerea de la o cursa de sosea la una de triatlon nu necesita calibrare.

Ambele modele vor fi disponibile incepand cu 22 februarie 2012.

Foto si info: via Sram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.