Cei de la North Short Billet, sau NSB dupa cum mai sunt cunoscuti au lansat pe piata un nou produs. Si anume o placa de angrenaj, care sa inlocuiasca placile si spiderul standard pentru noile angrenaje XX1. Daca la inceput acestea au fost concepute si pentru angrenajele X.9 si X.0, acum au fost usor adaptate pentru XX1. Sunt disponibile atat pentru variantele de angrenaj cu GXP cat si pentru cele cu BB30 avand o varietate de placi de la 27 la 36 (fara 35 insa).

Noile placi vor avea profilul cu 7% mai gros decat cele anteriorare pentru ca lantul sa nu sara. Acest design de placa si spider incorcorporat, face ca tot sistemul sa fie mai usor, pentru ca nu doar dai jos o placa ci si spiderul care in general este destul de greu. Un alt lucru intersant este faptul ca noua placa va avea o pozitie mai centrala astfel ca lantul nu va mai fi la fel de tensionat, avand un chainline mai bun !

Primele bucati vor fi livrate incepand de saptamana viitoare, iar pretul aproximativ va fi de $60.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.