Se pare ca aceste va fi numele noilor frane hidraulice Sram Red. Cu bucurie va prezentam in premiera pentru Romania (din nou, evident) cateva detalii despre acest nou produs.

Franele au fost zarite pe bicicleta lui Tim Johnson la ultima lui cursa – CXLA. Tim foloseste franele cu discuri de 140mm atat penrtu roata fata cat si pentru cea spate, asta deoarece furca este special gandita pentru un astfel de disc.

Etrierul franei este similar cu cel folosit de Todd Wells in acest an pe bicicleta sa de la Jocurile Olimpice. Se pare ca greutatea lor este mai redusa, fapt care le recomanda pentru asa ceva. Despre manetele de frana/schimbator nu stim daca varianta lor finala, insa cu siguranta este una care functioneaza bine. Cel mai sigur lansarea oficiala va fi facuta anul viitor putand fi vazute sau testate, dupa parerea noastra la Sea Otter. Cand vom afla mai multe detalii cu siguranta de aici o sa le aflati !

Va lasam sa vedeti si voi pozele cu noile frane.

Toate creditele foto apartin lui Wil Matthews Рmultumim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.