Sram a modificat setul de pinioane special pentru Cyclocross. Sezonul in Europa si in State fiind in plina desfasurare, e mai mult decat binevenita celor care cauta ceva bun si usor. Deci combinatia 12-27 ar trebui sa fie perfecta pentru orice fel de rider cu pretentii.

Noile pinioane XG 1090 au un design special adaptat fiind frezate mai mult pentru a nu face ca noroiul sa se stranga intre pinioane, asta fara a afecta calitatea schimbarii vitezelor.

Campioana de CX din Statele Unite Katie Compton a declarat ca “iubesc aceste pinioane nu doar pentru ca sunt usoare ci si datorita raportului intre un pinion si altul, asadar nu mai simt ca pedalez prea in forta sau prea rulat indiferent de situatie si in plus designul este perfect pentru noroiul Belgian”. 

De asemenea Jeremy Powers, care este si el Campion dar la barbati, tot in Statele unite a declarat “Imi place ca Sram produce ceea ce sportivii au nevoie si folosesc”.

Material: High Grade Tool Steel Cog Cluster, Heat Treated Aluminum, Lowest Range Cog
Greutate: 159g
Viteze: 10
Raportul pinioanelor: 12-27 (12-13-14-15-16-17-19-21-24-27)
Grupuri recomandate: SRAM RED / Force / Rival / Apex – sau orice sistem pe 10 viteze
Pret recomandat de vanzare: €300
Disponibilitate: incepand cu Decembrie 2012

foto si info via SRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.