Pe Eliflap il stiti datorita bicicletelor usoare care le detine sau le-a avut, datorita pasiunii sale pentru tuning.

Cannondale este o alta pasiune de-a lui. Asa ca si-a construit un Flash 29 de toata frumusetea. De pe cadru a fost inlaturata vopseaua si lacul, pentru ca reduce greutatea cat de mult, fara a afecta structura acestuia. Furca este si ea foarte limitata mai precis numarul 4 din cele 25 pregatite de cei de la 88+ din Belgia.

Lista pieselor interesante vine de la gatul de furca, care e integrat cu pipa si ghidonul fiind facut la comanda de Mattias Hellore. Daca tot e la moda, angrenajul Hollowgram SL a fost echipat doar cu o foaie Carbon Ti care tine si pe post de spider.  Franele sunt Formula R1, intr-un verde intens pentru a se asorta cu restul bicicletei.

Tija de sa e Ax Lightness, saua Saevid, iar rotile sunt formate din jante ZTR Race pe niste butuci Industry 9.

Later edit: am gresit cu greutatea totala, iar Eliflap ne-a corectat ! dupa ce-a trecut la o singura placa greutatea nu e de 7800 de grame ci de 7440 ! Multumim pentru semnal !

Mai multe detalii pe site-ul lui Eliflap.

foto: Eliflap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.