Si in acest an ne bucuram sa fim parteneri media si nu numai pentru Maros Bike Marathon asa ca:

avem placerea de a va invita la a VI-a editie a acestei competitii care va avea loc pe data de 30 septembrie 2012 in Muntii Gilaului din judetul Cluj.

Maros Bike Marathon 2012 este o competitie open, organizata de Clubul Sportiv Maros la care poate participa orice persoana peste 14 ani care dispune de o bicicleta MTB, este obisnuita cu efortul de anduranta si cu drumurile si potecile bolovanoase de munte, are o atitudine pozitiva fata de mediul inconjurator si fata de colegii de concurs si doreste sa se autodepaseasca sau macar sa fie tag-uit in pozele de pe facebook .

Anii trecuti competitia a fost inclusa in Calendarul Uniunii Cicliste Internationale fapt care a atras si rideri straini in joc. Anul acesta maratonul nu mai este inscris in Calendarul UCI din motive pe care nici noi nu le stim exact dar asta nu ne va impiedica sa punem tot atat suflet in organizare precum anii trecuti.

Traseul  este asa cum il stiti de anul trecut – Traseul RACE de 47 km cu 1700 m total ascensiune iar Traseul MARATHON de 78 km cu 2700 m total ascensiune –  dar daca vom gasi cate o poteca sau vreun drum mai fain decat ce avem deja, e posibil sa-l includem in traseu. Desigur va vom tine la curent cu eventualele modificari, pana atunci puteti vedea mai multe detalii la sectiunea “trasee“.

Inscrierile au inceput deja si puteti aplica online la sectiunea “inscrieri”. Validarea acestora se va face dupa achitarea taxei (prin virament bancar sau la fata locului) si semnarea inscrierii in momentul preluarii pachetului de inscriere. Persoanele care nu au implinit 18 ani si nu sunt legitimati la nici un club vor avea nevoie de prezenta unui tutore pentru a putea concura. Despre taxa trebuie sa stiti ca e 50 lei pentru traseul RACE, respectiv 70 lei pentru Traseul MARATHON daca o veti achita pana la data de 18 septembrie. Dupa aceasta data, taxa se majoreaza cu 20 lei – detalii la rubrica “inscrieri“.

In privinta premiilor inca nu va putem da toate detaliile dar va putem spune ca vom incerca sa acordam premii in bani pentru toate categoriile iar marele premiu al TOMBOLEI va fi o bicicleta UNIVEGA LTD 2012, rosie!

Detalii si update-uri pe:
marathon.marosbike.ro
facebook.com/marosbikemarathon

twitter.com/search/marosbikemarathon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.