Acest model de sa este pe piata de ceva timp si ne bucuram ca am avut ocazia sa-l testam si chiar sa-l folosim in continuare. Este 100% fabricata in Germania, iar acest lucru ofera garantia calitatii. Cantareste 97-98 de grame si este conceputa pentru mountainbike insa face fata cu brio si pe orice bicicleta de sosea.

Datorita designului poate fi folosita chiar si cu pantaloni “baggy pants’. Partea de piele din spate ajuta sa nu aluneci de pe sa. Tranzitia intre piele si carbon se face foarte fin si frumos, aceasta fiind practic aproape insesizabila. Sinele sunt si ele din carbon si sunt imbinate cu restul seii frumos de tot.

Chiar daca pare si este o sa foarte tare, atat la propriu cat si la figurat, flexibilitatea ei aduce un confort rar intalnit. Practic la ture de mtb de pana la 3 ore este foarte comoda. Aceasta flexibilitate ajuta si la absorbtia viratiilor mici. Asa am ajuns la concluzia ca este cea mai comoda sa testata pana in acest moment, avand un raport confort-greutate foarte bun.

De precizat e faptul ca se gaseste in mai multe culori, astfel incat sa fie asorata cu bicicleta voastra: albastru, verde, galben, auriu, portocaliu, roz, rosu, argintiu, negru si alb.

Un lucru de care trebuie sa tineti seama e faptul ca nu este compatibila cu toate tijele de sa. Enumeram si noi cateva ca sa va faceti o idee: Bontrager Race XXX Lite, Easton CT2, M2Racer, Moots Straight Laced si Laid Back, Race Face XY, USE Alien ( fara sistemul special conceput pentru seile Tune). Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala Tune.

Mai jos puteti urmari filmuletul de prezentare:

 

Saua poate fi comandata de la importatorul in Romania, si anume Cycle Master.

Asadar daca va doriti o bicicleta mai usoara, comoda si in acelasi timp mai frumoasa, Tune Komm-Vor este o solutie demna de luat in seama.

Text si foto: Vlad Sabău

One thought on “Test: Tune Komm-Vor

  1. raducanmihai

    Nu contest (sau confirm) calitatea produselor Tune pentru ca nu am avut ocazia sa le testez,dar ca o firma nemteasca ce se respecta (a se citi : nesimtita), site-ul lor este doar in germana.

    PS : Stiu ca exista Google Translate,dar asta nu este o compensare a egocentrismului multor firme nemtesti si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.