Venim in sfarsit si cu review-ul pentru strangatoarele KCNC. Multi ne-au cerut parerea pentru aceste piese, asa ca avem bucuria de a va pobesti mai multe despre ele.

KCNC e o firma Taiwaneza, care produce lucruri de buna calitate, usoare si la preturi relativ acceptabile, chiar bune comparativ cu alte branduri “de renume”.

Aceste strangatoare sunt unele din acele produse care merita atentia oricui vrea sa mai scoata grame bune din bicicleta. Ele au un ax de titan 6/4 iar levierul si este fabricat din aluminiu 7075, cu un design patentat de catre KCNC.

Sunt disponibile evident in mai multe culori: negru, rosu, albastru, auriu, verde si argintiu si exista doua variante pentru axul spate: sosea sau mountainbike.

Noi am testat varianta pentru bicicleta de sosea. Dupa ce am demontat strangatoarele Shimano si le-am cantarit, diferenta a fost uriasa pentru aceste doua modele: 79 de grame !

Am montat KCNC-urile, al caror design e frumos (zicem noi), usor de strans si am uitat de ele practic. Nu am simtit nici o diferenta la rigiditate fata de cele de la Shimano nici macar la sprinturi sau pe catarare. Singura problema care ar putea fi intalnita se reduce la zgarieturile care pot aparea pe strangatoare in cazul demontarii rotilor, dar asa e cu orice strangator.

Concluzia noastra e simpla ca “buna ziua”: strangatoarele KCNC sunt o investitie buna, pentru cine cauta piese bune, ieftine, colorate si vrea sa mai scoata niste grame si nu are idee din ce anume ar putea face asta.

De vanzare le gasiti la prietenii nostri de la X-Factor.ro

Text, test si foto: Vlad Sabau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.