Prietenii nostri de la X-Factor Bike Shop au pregatit un mic concurs pe pagina lor de Facebook, de care trebuie sa pomenim, pentru ca foarte simplu le poti sufla premiul pus in joc.

Ce trebuie sa faci?

Trebuie sa dai un Like paginii X-Factor, iar mai apoi un Share acestui post si esti automat inscris in concurs. Nici nu se poate mai simplu. Tragerea la sorti are loc la sfarsitul acestei luni.

Ce castigi?

Un set de role de schimbator KCNC Ultra Light. Noul model de 2012 este mai usor si rulmentii sunt mai bine sigilati impotriva prafului si apei. De asemenea ele sunt compatibile cu toate modelele de schimbatoare Shimano, Campa si Sram, inclusiv cu noile X.0 sau Red. Rolele sunt fabricate din aluminiu 7075, sunt eloxate in mai multe culori ( negru, rosu, auriu, argintiu, verde, albastru), vin cu un numar de 11 dinti ( la comanda cu 10, 12, 13, 15) si au o greutate de 7.5 grame/bucata.

Nu putem decat sa va uram succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.