Week-end-ul trecut in Africa de Sud la Pietermaritzburg, s-a desfasurat o competitie de XCO pe traseul pe care in acest sfarsit de saptamana va avea loc Cupa Mondiala.

Manuel Fumic, membru al echipei Cannondale Factory Racing, a testat cateva noi piese. Este vorba de niste roti prototip Mavic SLR 29er Tubular si cauciurile Schwalbe Racing Ralph, evident tot tubulare. Asta este ceea ce se poate si vedea. Din informatiile care le avem, atat Manuel Fumic cat si restul membrilor echipei Cannondale Factory Racing, testeaza de ceva timp un nou prototip de furca Lefty, despre care nici ei nu stiu mare lucru. Singurele detalii care le-am aflat ar fi faptul ca aceste noi modele de Lefty sunt si mai usoare decat actualele si mai rigide. Daca cumva esti proprietar de Lefty sau ai avut ocazia sa-l testezi, incerci sa te gandesti acum, cum poate deveni si mai rigida si mai usoara cea mai rigida si usoara furca de mtb din lume…?

Cateva poze edificatoare de pe site-ul lui Manuel Fumic.

One thought on “Prototipuri de la Mavic si Schwalbe

  1. myke71

    Aceste roti CrossMax 29 SLR se produc in mare parte in Romania,la Orastie impreuna cu aproape toata gama de roti Mavic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.