Ceva mai devreme in articolul care mentiona despre noile roti Mavic CrossMax SLR Tubular 29er si noile baieuri Schwalbe Racing Ralph, am mentionat si de o noua furca Lefty.

Zvonurile sunt confirmate. Echipa de uzina Cannondale testeaza noile modele de Lefty. Se pare ca aceste modele de furci vor fi disponibile pentru bicicletele din 2013, deci cel mai probabil vor fi lansate in acest an cel mai tarziu la Eurobike.

Din imagini se pare ca s-a renuntat la clasicul burduf, in favoarea unei protectii care este tipica suspensiilor de motocicleta. De asemenea nu mai este vizibil filtrul de aer, sau camera care inlocuia burduful. Cel mai probabil a fost dezvoltat un nou sistem care sa faca treaba celor doua. In mod evident, ne asteptam ca aceste furci sa fie mai usoare. Tot din imagini se pare ca sistemul de blocaj a furcii va fi  identic cu cel ar furcilor Rock Shox XX, insa modificat pentru Lefty si denumit XLR. Nu stim inca daca sistemul Solo Air va fi inlocuit, insa dupa spusele lui Jeremiah Bishop, rider al echipei se pare ca da, insa nu stie cu ce anume.

Cel mai probabil vom avea mai multe imagini dupa Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Imaginile vorbesc de la sine. Asteptam si parerile voastre !

Foto via: Bikerumor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.