Sram continua lansarile picante a noilor sale produse, iar azi venim sa va prezentam noile frane X.0.

Incepem cu X.0 Trail, despre care am avut ceva informatii ca va aparea, insa n-am avut nici un detaliu oficial pana in acest moment. Practic modelul Trail s-a nascut la cererea riderilor, care cauta o frana usoara de care sa poata abuza la coborare. Aceasta are doar 340 de grame, insa dispune de un etrier cu 4 pistoane, oferind mai multa putere decat orice alta frana din aceeasi categorie.

Pe langa cele 4 pistoane, frana dispune de tehnologiile Avid deja existente si anume: reglajul levierului fata de ghidon si a cursei placutelor frana fara nici un fel de cheie si este compatibil cu Matchmaker X.

Pretul recomandat pentru o frana va fi de 276€

 

In schimb si franele X.0 imprumuta cateva detalii de la arhicunoscutele XX World Cup. Adica maneta nu va mai avea Pad Contact-ul, pentru a mai salva niste greutate si implicit a le face mai simple si mai fiabile. Greutatea va fi de 315 grame, maneta de frana si etrierul fiind construit din aluminiu, avand aceeasi precizie care s-a format in jurul X.0. Noua frana iti da voie sa mergi mai departe si sa ai aceasi putere de franare, insa daca esti dispus sa platesti 232€, pretul care este recomandat pentru o frana.

 

O ultima noutate pentru moment este discul de 170mm. Rolul acestuia inca nu l-am inteles pentru ca inca un rotor intre 160 si 180 mi se pare o chestie inutila, insa cel mai probabil inginerii considera ca nu e o chestie de marketing. Poate sa fie un lucru bun pentru 29ere, mai ales daca 160 nu e suficient iar 180 e prea mult.

 

Va tinem la curent cu orice informatie noua, insa acum ca a venit vremea buna preferam sa pedalam iar mai apoi sa postam stiri.

 

Trailuri curate va dorim !

 

Foto si info: Sram.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.