Cum era de asteptat s-au postat deja imagini de la Cupa Mondiala de la Pietermaritzburg cu noua furca Cannondale Lefty. BikeRadar sunt cei care au venit cu informatiile care dorim sa le impartasim si noi mai departe.

Primul lucru care se observa este bratul care a devenit rotund in partea inferioara. Se pare ca sistemul 88 a fost montat putin mai in interior. Acest lucru, a permis sa fie montata o garnitura, ca si unei furci normale, pentru a putea evita contaminarea cu praf si apa. Un lucru imprumutat de la furcile de motocross ar fi protectia de plastic, semi rigida, care are rolul evident de a proteja de obiecte mai mari, gen pietre sau crengi. Era de asteptat acest lucru dupa ce mai multi an de zile Cannondale Factory Racing aveau niste furci Lefty modificate, fara burduful de protectie, care a fost inlocuit cu o bucata de camera.

Din spusele membrilor echipei se pare ca furca este mai rigida in special pe lateral, lucru care se simte ceva mai tare la bicicletele lor 29er. In schimb nu au fost dezvalutie mai multe informatii despre noul interior al furcii, insa se pare ca sistemul XLoc de blocaj hidraulic, imprumutat de la Rock Shox va ramane, fiind foarte avantajos.

Cu noile furci, echipa a avut rezultate foarte bune prin Manuel Fumic, care a venit pe 3 si Marco Aurelio Fontana pe 9, care nu de mult a avut umarul dislocat !

Cum aflam mai multe informatii, ramane sa va dam de stire.

Foto: © James Huang/BikeRadar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.