Cei de la Ashima nu pierd timpul degeaba chiar daca discurile lor AiRotor au facut, fac si vor mai face mult timp furori sau chiar daca nu de mult au lansat noile modele Ai2 care speram noi sa aiba acelasi succes ca si predecesorul.

Se pregatesc sa lanseze curand un nou rotor, cu spider de aluminiu, care se doreste a fi cel mai usor disc de acest gen cu suprafata de frana din otel de pe planeta. Se doreste a fi un disc care sa disperseze si mai bine caldura, adica sa fie bun atat pentru XC cat si pentru All Mountain.

Cel de 160mm se estimeaza a avea 72 de grame, si pe viitor se preconizeaza a fi disponibil si unul de 180, greutatea acestuia nefiind inca dezvaluita. Se va prinde doar in trei suruburi, dar va fi compatibil cu butucii cu prindere IS in sase suruburi.

Spiderul va fi disponibil in mai multe culori: negru, rosu, auriu si albastru. Suprafata de franare va fi identica cu cea a noilor Ai2 pe care le-am prezentat si testat deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.