EVOC s-a nascut din pasiunea unor oameni pentru lucurile utile si de calitate. Ideea acestui brand a venit in urma cu mai multi ani cand fondatorii lui isi creau singuri rucsacii adaptati nevoilor personale. Ce a urmat este lesne de inteles

Inca de la inceputuri EVOC si-a setat standarde foarte inalte atat pentru calitate cat si pentru ingeniozitate, detalii si functionalitate. Avand produse durabile, inovative si adaptate pentru fiecare tip de rider e filozofia celor de la EVOC. Pasiunea pentru ceea ce fac se vede si ea in produsul final !

De-a lungul anilor EVOC a primit numeroase premii pentru produsele sale, fapt care le confirma ascensiunea spre suprematia acestui segment de produse.

Vrem sa va povestim azi despre modelul EVOC FR16, modelul anterior al actualului FR Enduro16. Chiar si in aceste conditii, este un model care se preteaza de la turele de bike pe munte pana la curse de enduro sau aventura, avand integrata o protectie pentru coloana, care in caz de accident poate fi inlocuita fiind certificata EN-1621-2. De asemenea rucsacul se gaseste in mai multe marimi pentru a se adapta atat oamenilor mai mici de statura cat si celor mai inalti.

Volumul acestuia este de 16L, dupa cum ii spune si numele si cantareste putin peste 1100 de grame. Materialele din care este fabricat sunt rezistente la ploaie deci o husa ar fi fost inutila. Rucsacul este foarte bine compartimentat iar accesul la fiecare dintre aceste compartimente se face foarte usor. Pot fi montate si pungi de hidratare de pana la 3L. Castile pot fi si ele prinse de rucsac indiferent ca e una usoara de XC sau un FullFace.

Aerisirea la spate este foarte buna si chiar in daca rucsacul e umplut la capacitate maxima, acesta este foarte comfortabil. Din fericire cel putin pentru noi, nu am avut inca nici un incident sa vedem daca protectia la spate isi face datoria, insa avand in vedere ca nu multe alte modele au asa ceva, credem ca e buna.

Astfel ca acest model consideram ca este ideal, foarte bine construit, fiind unul din cei mai buni rucsaci disponibili pe piata in acest segment daca nu chiar cel mai bun. Calitatea are un pret, insa EVOC FR16 merita fiecare banut.

Mai multe modele si informatii pe site-ul oficial EVOC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.