Dupa ce in Martie 2011, Race Face a anuntat ca-si va inchide portile, se pare ca totusi salvarea a venit si acum, precum o pasare Phoenix a renascut din propria-i cenusa.

Desi a fost lansat de ceva timp ne-am gandit sa vi-l prezentam si voua. Este vorba de cel mai usor angrenaj de XC din gama Race Face si anume Next SL 2×10. Evident are doar doua foi, si reprezinta noua generatie a angrenajelor. Are o greutate de doar 595 de grame cu tot cu monobloc. Astfel Race Face a ridicat standardele de greutate foarte mult, insa acest lucru nu inseamna ca rezistenta sau calitatea scade, ba chiar din contra.

Placile acestui angrenaj sunt Turbine fabricate 100% CNC din aluminiu 7075, fiind disponibile 3 combinatii de placi: 26-38, 28-40 si 30-42. BCD-ul pentru placi e de 80-120 (adica acelasi ca si la noile angrenaje Sram cu doua foi)

Suruburile placilor sunt torx T30, de aluminiu, iar surubul de fixare a angrenajului e tot de aluminiu, pentru o cheie imbus de 8mm. Rulmentii monoblocului folosesc vaselina Phill Woods, pentru o protectie sporita impotriva apei marindu-i considerabil durata de viata.

Pentru cei care cauta ceva exotic si mai rar vazut pe piata, dar calitativ si usor acesta poate fi o alegere foarte buna, mai ales ca placile mai nou se gasesc si de la alte branduri si relativ usor.

Iar daca carbonul nu este preferatul vostru, varianta de aluminiu a acestui angrenaj se numeste Turbine SL 2×10. El este disponibil in mai multe culori si poate fi folosit de la XC Racing pana la AllMountain.

Deci Race Face va poate oferi orice aveti nevoie, nu uitati sa ii luati in calcul in cazul unui viitor upgrade. Merita!

Mai multe detalii pe site-ul lor oficial sau pagina de facebook.

Acest angrenaj poate fi achizitionat si de la magazinul nostru partener R2-bike.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.