Dupa ce azi dimineata am postat primele imagini cu noile gripshift-uri Sram X.0 venim cu completarea oficiala. Ne pare rau pentru ca e mai tarziu decat v-am obisnuit, insa in primul rand pedalam iar mai apoi scriem.

Istoria acestui tip de manete de schimbator incepe din anii 1990, odata cu victoria lui Greg Herbold in cadrul Campionatelor Mondiale din acelasi an, insa nu pierdem timpul cu asta pentru ca ar fi prea multe de povestit. Aceste manete au obtinut nenumarate victorii in cadrul Campionatelor si Cupelor Mondiale, iar acum odata cu aparatia transmisiilor pe 10 viteze, singura problema era data lansarii.

Odata cu victoria lui Kulhavy de la Mondialele din 2011, era un lucru sigur. Programul Blackbox si-a facut treaba, urmand sa fie definitivate ultimele detalii. Acest lucru s-a datorat in special aprecierilor primite, astfel ca acum Sram lanseaza atat gripshift-urile XX cat si X.0.

Ele vor veni impreuna cu mansoane proprii, care se vor fi lock-on in partea exterioara si se vor fixa de grip pe partea interioara. Vor fi disponibile pe piata din luna Aprilie, insa daca doriti ele pot fi precomandate de la partenerii nostrii R2-Bike.com.

Gripurile X.0 vor avea un pret de 187,50 € fiind disponibile atat pentru angrenaje cu 2 placi cat si pentru cele cu 3, iar cele XX vor fi 247,50 €.

Cu aceste noi gripshift-uri vei putea schimba vitezele mai usor decat cu cele precedente, datorita noilor tehnologii folosite, inclusiv in conditii de noroi, asa ca fanii Sram, care au asteptat lansarea acestora pentru a putea trece pe noile grupuri X.0 sau XX nu vor mai avea nici o scuza.

Cand mai primim informatii le vom imparatasi.

Foto: Sram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.