Dupa modelul unui celebru radio din Romania, incepem si noi sa avem avanposturile noastre. Astfel ca pe aceasta cale, dorim sa anuntam oficial colaborarea cu magazinul R2-bike, chiar daca logo-ul lor se gaseste pe site-ul nostru de ceva timp.

Cu sediul in Dresden, Germania, si-a inceput activiatea in 2007 de catre doi prieteni. Atunci in stoc puteai gasi orice piesa “normala”. Cu timpul magazinul a intrat intr-o activitate mai de nisa, si anume pe partea de piese de top, high-end-uri care in mod normal nu le gasesti in alte pravalii.

Asa ca acum, orice piesa de top, tunning sau custom, poate fi gasita la R2-bike. Dar ca tot am pomenit de custom, ni se pare normal sa va instiintam un alt punct forte al acestui magazin, este constructia de roti. Avand pe stoc o multitudine de jante, butuci dar si spite de cea mai buna calitate, din care e suficient sa enumeram Sapim CX-Ray sau Sapim SuperSpoke, ei pot construi manual dupa specificatiile si dorintele voastre, utilizand cele mai precise scule.

Un alt lucru demn de mentionat e faptul ca aproape fiecare produs este cantarit inainte de a fi pus spre vanzare si fiindca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, fotografia cu produsul pe cantar este postata la pagina produsului respectiv. Asa ca de acum nu mai trebui sa va faceti griji cu privire la greutatea declarata de producator si cea reala. Trebuie totusi sa va mentionam, ca pot aparea mici diferente intre greutati, pentru ca doua produse rar cand au aceeasi greutate. Asa ca va puteti astepta la cateva grame in plus sau in minus.

Oricum va lasati sa savurati cateva imagini din office-ul R2-bike.

foto: R2-bike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.