Suntem din nou primii in Romania noastra cea de toate zilele care avem ocazia sa va prezentam, in premiera, noutatile. Astazi e timpul pentru noul Sram Red de 2013 ! Model care oficial va fi prezentat in Februarie 2012.

Urmand sa fie lansat cel mai probabil pe la Eurobike si Interbike in 2012, iar pe piata estimam ca va fi disponibil de la sfarsitul lui 2012.

Dupa cum puteti vedea si voi in print screen-urile facute din filmulet vor fi cateva modificari, in special la pinioane care vor semana din ce in ce mai mult cu XX-urile, la tehnologii. Se zvoneste in schimb ca noul grup Red va avea in dotare si doua tipuri de frane disc. Unul mecanic si unul hidraulic (!).

Nu detinem momentan nici o alta caracteristica tehnica, insa cu siguranta atat filmuletul cat si alte fotografii care se pot gasi pe internet cu putina dariure si dexteritate fac deliciul curiosilor.

V-am mai povestit noi despre pinioanele 11-32 folosite de riderii Pro in Giro impreuna cu schimbatorul XX, tocmai probabil in ideea de a fi folosite si la sosea. Insa astea sunt pure speculatii. Speram la o parere oficiala din partea Sram, pentru a putea sa va oferim detalii precise, nu doar simple zvonuri.

Pana una alta ne puteti lasa impresiile voastre despre asta si sa stati pe frecventa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.