Sarbatorile de iarna vin cu pasi repezi si multi dintre noi probabil nu stiu ce sa faca, sau ce sa-si faca cadou. Pentru fanii “weight weenies” venim cu cateva idei, unele posibil a fi indraznete pentru unii avand in vedere situatia finanaciara din tara sau Europa.

Asa  ca va prezentam 15 dintre ideile de cadouri in cele ce urmeaza:

1. ESI Grips -Cele mai comfortabile testate de noi pana acum, disponibile intr-o varietate de culori !

2. Continental X-King – O pereche din cele bune cauciucuri all around ale anului 2011 si cu siguranta nu credem ca vor fi depasite in 2012. Bune atat la curse, in varianta RaceSport de 2.2 dar si pe orice bike de all mountain in varianta Protection 2.4.

3. Ashima PCB – Cele mai bune frane avand in vedere raportul calitate/pret/greutate. Nici nu au nevoie de alte laude !

4. KMC X9SL – Daca transmisia de 10 viteze nu va face inca cu ochiul acest lant este unul dintre cele mai bune. Daca ai deja pe 10, X10SL e alta varianta disponibila.

5. Cratoni C-Bolt – Una dintre cele mai usoare casti de bicicleta, la un pret imbatabil. Straduinta celor de la Cratoni isi mai spune inca odata cuvantul.

6. Project 321 Lefty – Daca ai deja o furca Lefty, sau iti doresti una, Project 321 face printre cei mai sexy, usori si buni butuci aftermarket. 100% made in USA.

7. Magura Durin SL – Pentru 2012 Durin SL e ceva mai usoara si mai performanta. O piesa excelenta pentru orice bicicleta care asteapta sa fie calarita la vre-un concurs.

8. Tune Komm-Vor – Nemtii nu se dezmint dupa succesul avut cu Speedneedle. Mai usoara, mai frumoasa, insa la fel de comfortabila (serios!).

9. Syntace P6 Carbon Hiflex – O sa buna, necesita tija de sa pe masura. Daca pana anul trecut P6 Carbon a fost tija de sa cea mai rezistenta si mai prietenoasa, noul model ar putea fi perfecta pe bicicleta ta.

10. Adidas Evil Eye Halfrim Pro – Nu trebuie sa uitam nici de protectia ochilor. Fie ceata, fie soare, cei mai performanti ochelari de la Adidas vor face fata cu brio.

11. Sram X.0 – Noile modele 2×10 cromate atrag privirile oricand, oricui. Fie ca vorbim de angrenaj, schimbatoare, manete de schimbator sau frane !

12. Power Cordz – Cele mai usoare cabluri de frana si/sau schimbator din lume. Credem noi ca nu mai au nevoie de nici o prezentare. Fiabilitatea lor (in cazul montarii corecte) a fost dovedita de multi ani.

13. Pinioane Ceradure – Cele mai usoare pinioane de sosea din lume, cel putin momentan. Schimba excelent iar producatorii promit si o durabilitate sporita datorita tehnologiilor folosite de ei.

14. Strangatoare roti titan – aceste strangatoare cu leviere de carbon, vin in mai multe culori, au o greutate intre 41 si 44 de grame/set, sunt vandute sub mai multe nume, insa pretul/gram este foarte bun. Se pot folosi si la mtb si la cursiere !

15. Xpedo Thrust Eight – Cele mai usoare pedale de sosea de la Xpedo si printre cele mai usoare din lume. Axul de titan si corpul de carbon merita fiecare banut.

 

Aceste produse sunt prezentate doar ca idei, voi sunteti cei care alegeti in final !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.