Vittoria e o companie care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Anual are o productie de 7 milioane de cauciucuri din care 900.000 sunt tubulare, fiind una din companiile cel mai bine dezvoltate din acest segment.

Azi dorim sa venim cu un test al unui produs care se adreseaza in special antrenamentelor. Acesta se numeste acum PRO, iar modelul normal este nu este foldabil si are doar 60TPI comparativ cu Modelul testat de noi care are 150TPI.

Ruleaza foarte bine, are o aderenta foarte buna pe uscat, insa cand ploua, sau soseaua e uda, de la o anumita viteza si inclinatie incepi sa ai emotii.

Protectia impotrivap enelor e buna, neavand nici un incident pe durata celor 3 luni de test. Nu se observa urme de uzura, astfel ca poate fi un partener de durata, in cazul antrenamentelor si de ce nu si a concursurilor. Totusi fiind modelul “Slick” va recomandam sosele bune si curate pe cat posibil. In alte conditii Rubino Pro, care este identic doar ca pe lateral are asa-zise crampoane, sau mai bine zis forme.

Deci in concluzie, daca doriti un cauciuc bun la toate, Vittoria Rubino Slick este o solutie buna si destul de ieftina, care nu-si va iesi repede din forma. De asemenea daca nu aveti o cursiera si va place acest model de cauciuc il gasiti si in varianta de MTB cu o latime de 1.5.

Mai multe informatii, atat despre acest model cat si despre altele, puteti gasi pe site-ul Vittoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.