Despre Xpedo v-am mai povestit noi in cateva articole precedente. Ideile lor, materializate prin prezentele produse sunt rezultatul unei munci nesfarsite de imbunatatire si inovatie.

Azi vrem sa va prezentam un produs care urmeaza sa il testam, rezultatul final fiind un test care va fi prezentat si aici. Este vorba de cel mai usor model de pedala de sosea de la Xpedo si una din cele mai usoare din lume. Este vorba de modelul Thrust.Eight.

Primul lucru care ne-a starnit curiozitatea a fost chiar greutatea. 170 de grame pentru varianta cu ax de titan si 210 grame pentru varianta cu ax de CroMo. Cele cu ax de titan au o limita de greutate a rider-ului de 80 de kg, insa cele cu ax de CroMo nu au nici un fel de limita.

Corpul pedalei este din carbon (!) cu un q-factor de +-53mm, nu au bucsi pentru ca ruleaza pe 3 rulmenti si folosesc placute Xpedo Thrust 7, fixe sau la 6 grade, care de altfel sunt compatibile cu Look Keo. Dimensiunile pedalei sunt 62 x 76,5 x 18,6mm.

Thrust.Eight. se livreaza cu un set de placute fixe (negre) si unul la 6 grade (rosii), cu toate suruburile necesare prinderii pe papuc.

Calitatea finisajelor este exceptionala, si credem ca o sa faca fata testelor cu succes, insa promitem sa revenim si sa va povestim tot.

Pana atunci o sa apara si alte teste ale altor produse Xpedo care le-am folosit deja. Stati pe frecventa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.